Vad har folket i gaza gjort för att förtjäna detta?

Judarna sitter och gråter fortfarande för att Hitler gasade ihjäl dem men hellre bli gasad än att bli attackerad med vit fosfor.
Vit fosfor fräter huden och det värsta är att den brinner i syre så när du får på dig den så brinner du ordentligt samtidigt som den fräter bort din hud.
Jag fattar inte hur folk kan sitta och klaga på att palestinerna spränger sig själva men ingen klagar på det här. Varför visar inte media sånt här, varför finns inte det här med på nyheterna? gömmer dem kanske det som händer i Gaza?
1. Gaza är som ett stort fängelse ingen mat eller medecin får komma in om judarna inte känner för det.
2. Dem har en fet mur runt hela skiten.
3. Om judarna gör det här för terrorister så gör dem fel! varför? för att detta skapar terrorism den tar inte bort. Liksom kom igen vafan hur svårt kan det vara att gå in i Gaza med militär och ta allla "terrorister"? Men nej dem är judar, dem är rädda för palestiner och därför har dem som mål att dem ska bli utrotade.
Och som vanligt så säger jag samma sak, hade det här varit muslimer som hade gjort så hade hela världen gråtit. Men tack vare media så har dem fått majoriteten av folket på jorden INKLUSIVE muslimerna själva att acceptera att döda oskyldiga muslimer hur dem fucking vill!
Men det är lungt för oss muslimer, detta bevisar bara att vi är på sanningen. Kolla bara på vad som hände med Jesus(fred vare över honom), varför hatade folk honom? Han gjorde inget illa mot dem! jo, för att han var på sanningen. Gå och kolla på profeten Muhammad(fred vare över honom) varför gick hela hans stam mot honom helt plötsligt?
Profeten Muhammad (FVÖH) blev profet när han blev ca. 40år gamal och under dem 40åren så levde han med sin stam och dem älskade honom för att han var en ren människa som inte ljög eller fuskade eller var dålig mot någon på nått sätt. MEN så fort han blev profet och gud sa till honom, gå och lär folket "la illaha il allah" dvs Ingen har rätt att till dyrkas förutom Allah DÅ gick hela hans stam emot honom och inte bara hans egen stam och familj utan hela världen, varför? för att det är så sanningen har alltid behandlats på den här jorden. Det är en kamp mellan gott och ont, och det gäller att välja rätt sida.

Hjärntvättning i media!

Kolla hur dem skriver nyheter, Dem nämner nästan aldrig Tro/ Religon när det kommer brott som icke muslimer gör MEN när det är nån muslim som gör samma sak så skriver dem att det är en "muslim".
Det här är det enklaste sättet att hjärntvätta folk.....Dem här negativa nyheterna blir som "taggar" för islam och muslimer i ditt huvud vilket får dig att tänka på dem här nyheterna när du tänker islam och muslimer. Det är därför ni alla islam hatare har samma argument.

Finns det något värre än förtryck?

Som koranen säger [2:217] .....Förtryck är ett värre ont än döden...... (Att förtrycka någon är värre än att döda honom)
Och folk undrar "Hur kan palestinerna spränga sig själva?!" vi säger inte att det är rätt att spränga sig själv, tvärtom vi anser att detta är haram baserad på versen i koranen  (4:29) And do not kill yourselves.
Men däremot kan vi förstå hur en palestine tänker när han spränger sig själv. Precis som dom här i sverige så finns det folk där som är trötta på livet och vill ta självmord, det enda skillnaden är att palestinerna vill ta hämd innan dem dör och det bästa sättet är att spränga sig bland oskyldiga människor. Detta är såklart fel både från ett islamisk perspektiv och icke islamisk perspektiv men det är inte mycket värre än när Israel kommer med sina F-16 och dödar 300 000 oskyldiga människor samtidigt som dem skjuter alla sjukhus, skolor och hem.
Så då tänker palestinen "om Israel inte bryr sig om mänskliga rättigheter varför ska jag bry mig?" (Det är fel och tänka så enligt islam men vi måste också förstå hur en människa kan spränga sig själv)
I den här videon berättar en palestine hur han blev torterad av Israel. Han berättar hur dem gjorde för att paralysera honom. Dem bröt hans ryggrad han berättar hur han kände att något knäcktes........
Detta är demokratiska Israel men folk har börjat se den blodiga sidan av Israel. Detta är bara ett fall som har kommit fram Gud vet hur många andra och värre saker dem har gjort!

Varför är det bara muslimer som ler innan dem dör?

Hur kan man vinna över ett folk som älskar döden lika mycket som ni älskar livet?!

Hur kan man skrämma ett folk som skrattar åt döden?!
Vi muslimer kanske inte får njuta av livet som er, ni kan gå dricka, festa, ha sex och ha det kul men detta är bara en temporär njutning som senare går över. Vi muslimer bryr oss inte om det här livet, det här livet är bara ett test för människan.
koranen säger [23:30] I detta ligger helt visst budskap [till de klarsynta]; Vi sätter [ständigt människorna] på prov.

Ni sitter och driver med oss för att vi inte gör som er och att vi går miste om allt, som koranen säger [23:110] Men ni var så upptagna av att göra dem till ett åtlöje att det kom er att glömma Mig - ja, så roligt hade ni åt dem.
men vi bryr oss inte för att gud vet vad vi har gjort och vi (inshallah) kommer att vara bland vinnarna, som koranen säger [23:111] I dag har Jag gett dem belöningen för deras tålamod; det är de som har vunnit den stora segern!"
Vad spelar det för roll livet är kort, paradiset och helvetet är för evigt, som koranen säger [23:112] [Gud] skall fråga [förnekarna]: "Hur länge levde ni på jorden, räknat i år?"
[23:113] [Och] de skall svara: "Vi levde där en dag eller en del av en dag; men fråga dem som är kunniga i räkning."
[23:114] [Gud] skall säga: "Ni levde där bara en kort tid - om ni hade vetat [vad som stod på spel]!
Tro inte att ni är skapade utan anledning eller att ni finns utan anledning? Gud frågar er i koranen [23:115] Trodde ni att Vi skapade er för nöjes skull och att ni inte skulle föras tillbaka till Oss?"

Men det är inte försent för att be om förlåtelse för gud säg bara..
[23:118] Säg: "Herre! Förlåt mig och förbarma Dig över mig! Ingen förbarmar sig över [människorna] som Du!"

Jag avslutar med något som profeten Muhammad (Fred vare över honom) sa: ”Denna värld (dunya) är ett fängelse för den troende och ett Paradis för den icke-troende.” [Muslim 2956]Asså har inte du bara lust o gråta?

För dem som förnekar sanningen, sluta förneka ni kommer att ångra er sen.
[23:93] Säg: "Herre! Om det är Din vilja att låta mig se det [straff] som lovas dem,
[23:94] Herre, räkna mig då inte till de orättfärdiga!"
[23:95] Vi har helt visst makt att låta dig bevittna det som Vi lovar dem [fastän Vi ger dem uppskov].
23:96] Fördriv det onda med en god handling; Vi har full kännedom om vad de påstår [om Gud].
[23:97] Och säg: "Herre! Jag ber Dig beskydda mig mot demonernas [alla] frestelser!"
[23:98] och: "Jag ber Dig beskydda mig, Herre, mot alla närmanden från deras sida!"
[23:99] [DEN IHÄRDIGE förnekaren framhärdar i att förneka sanningen] till dess att han känner dödens närhet. Då säger han: "Herre! Låt mig få återvända, ja, låt mig få återvända [till livet],
[23:100] så att jag får göra rätt, där jag [förut] försummade det!" Ack nej! Vad han säger är ord [utan mening]. Bakom dem [som lämnar denna värld] reser sig ett oöverstigligt hinder fram till den dag då de kallas till nytt liv.
[23:101] Den dag då basunen ljuder skall inga släktskapsband bestå mellan dem och de kommer inte att fråga efter varandra.
[23:102] Vinnarna är de vars [goda handlingar] väger tungt i vågskålen,
[23:103] och de vars [goda handlingar] väger lätt i vågskålen är förlorarna som har förverkat sina själar; de skall förbli i helvetet till evig tid.
[23:104] Där skall deras ansikten svedas av Elden och deras anletsdrag förvridas i en grimas [av smärta].
[23:105] [Och Gud skall säga:] "Lästes inte Mina budskap upp för er och påstod ni inte att allt var lögn?"
[23:106] De skall svara: "Herre! Vårt onda öde besegrade oss och vi gick vilse.
[23:107] Herre! Befria oss från detta [straff] och om vi återfaller [i synd], då hör vi sannerligen till de orättfärdiga."
[23:108] [Gud] skall säga: "Försvinn [till er förnedring]! Och [våga] inte tala till Mig!


Sanningen! Här är bara en del av den riktiga videon från Ship to gaza.

Israel har försökt förvränga sanningen genom att bara ge ut videor där deras soldater blir skadade men bit för bit så kommer sanningen fram....

Yttrandefrihet?

Vart är alla som brukar skrika efter yttrandefrihet? När Muhammad karikatyrerna gjordes så grät dem efter yttrandefrihet men nu är det inge som öppnar sin käft......

Låt juden själv berätta sanningen!

Låt oss få en historia lektion av en judé!
det här visar att Israel endast existerar idag pågrund av politiska och militära fördelar för deras allierande land USA, det är en bra kontrollpunkt i mellanöstern som ofta är ivägen för sändningar imellan Libanon, Egypten, Syrien och Iran
Det här visar att Israel endast existerar idag pågrund av politiska och militära fördelar för deras allierande land USA, det är en bra kontrollpunkt i mellanöstern som ofta är ivägen för sändningar imellan Libanon, Egypten, Syrien och Iran

Lögner efter lögner!

Asså lyssna på den här killen ni kommer dö!! Han ÄGER!! SÅÅ JÄVLA SKÖN!!Här är videon som israel inte vill att du ska se!

Den här videon lades upp för några dagar sen och den fick jätte många visningar, detta tyckte inte israel om så dem tog bort den från youtube! Men tror dem att det kommer stoppa oss från att sprida sannigen ? ABSLOUT INTE!
I videon så snackar dem om dem där videorna där IDF soldaterna blir attackerade och videon får soldaterna att se ut som ett offer. Men det roliga är att ett tiotal blev dödade och flera ombord blev beskjutna vart är videorna till dem?! Eller gömmer israel nått för omvärlden......

Gaza

Låt den här mannnen visa oss deras sida av historian på båten!
Det fanns inga vapen på fartyget! använd lite hjärna om dem hade haft vapen så hade dem bevisat att ship to gaza är en terror organistation. Det farligaste "vapnen" ombord var köksknivar och slangbellor, och vi alla vet att det är sånt hamas behöver för att bekämpa judarna, köksknivar och slangbellor -.-

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0