Finns det något värre än förtryck?

Som koranen säger [2:217] .....Förtryck är ett värre ont än döden...... (Att förtrycka någon är värre än att döda honom)
Och folk undrar "Hur kan palestinerna spränga sig själva?!" vi säger inte att det är rätt att spränga sig själv, tvärtom vi anser att detta är haram baserad på versen i koranen  (4:29) And do not kill yourselves.
Men däremot kan vi förstå hur en palestine tänker när han spränger sig själv. Precis som dom här i sverige så finns det folk där som är trötta på livet och vill ta självmord, det enda skillnaden är att palestinerna vill ta hämd innan dem dör och det bästa sättet är att spränga sig bland oskyldiga människor. Detta är såklart fel både från ett islamisk perspektiv och icke islamisk perspektiv men det är inte mycket värre än när Israel kommer med sina F-16 och dödar 300 000 oskyldiga människor samtidigt som dem skjuter alla sjukhus, skolor och hem.
Så då tänker palestinen "om Israel inte bryr sig om mänskliga rättigheter varför ska jag bry mig?" (Det är fel och tänka så enligt islam men vi måste också förstå hur en människa kan spränga sig själv)
I den här videon berättar en palestine hur han blev torterad av Israel. Han berättar hur dem gjorde för att paralysera honom. Dem bröt hans ryggrad han berättar hur han kände att något knäcktes........
Detta är demokratiska Israel men folk har börjat se den blodiga sidan av Israel. Detta är bara ett fall som har kommit fram Gud vet hur många andra och värre saker dem har gjort!

Kommentarer
Postat av: Nora Parisa

Den stackars mannen på videon har all rätt till att må dåligt över hur judarna torterade honom. Men om du tänker såhär, alla dessa år som passerat har judarna av ren rädsla gömt sig från alla bekymmer. Varför? Jo, för under förintelsen dog inte bara tusentals massa människor en plågsam och långsam död, utan de torterades precis som den här mannen, om inte värre.

Så som Israel har mördat människor, har Palestina mördat människor.. Båda länder har gått igenom samma tortyr och samma lögner all over again. Jag säger inte att jag tycker mer synd om judarna än palestinerna.. Men jag tycker att du ska se ur bådas perspektiv.

Dem är ju människor allihopa trots allt...

2010-10-19 @ 14:11:23
URL: http://nonoparizaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0