Vad har folket i gaza gjort för att förtjäna detta?

Judarna sitter och gråter fortfarande för att Hitler gasade ihjäl dem men hellre bli gasad än att bli attackerad med vit fosfor.
Vit fosfor fräter huden och det värsta är att den brinner i syre så när du får på dig den så brinner du ordentligt samtidigt som den fräter bort din hud.
Jag fattar inte hur folk kan sitta och klaga på att palestinerna spränger sig själva men ingen klagar på det här. Varför visar inte media sånt här, varför finns inte det här med på nyheterna? gömmer dem kanske det som händer i Gaza?
1. Gaza är som ett stort fängelse ingen mat eller medecin får komma in om judarna inte känner för det.
2. Dem har en fet mur runt hela skiten.
3. Om judarna gör det här för terrorister så gör dem fel! varför? för att detta skapar terrorism den tar inte bort. Liksom kom igen vafan hur svårt kan det vara att gå in i Gaza med militär och ta allla "terrorister"? Men nej dem är judar, dem är rädda för palestiner och därför har dem som mål att dem ska bli utrotade.
Och som vanligt så säger jag samma sak, hade det här varit muslimer som hade gjort så hade hela världen gråtit. Men tack vare media så har dem fått majoriteten av folket på jorden INKLUSIVE muslimerna själva att acceptera att döda oskyldiga muslimer hur dem fucking vill!
Men det är lungt för oss muslimer, detta bevisar bara att vi är på sanningen. Kolla bara på vad som hände med Jesus(fred vare över honom), varför hatade folk honom? Han gjorde inget illa mot dem! jo, för att han var på sanningen. Gå och kolla på profeten Muhammad(fred vare över honom) varför gick hela hans stam mot honom helt plötsligt?
Profeten Muhammad (FVÖH) blev profet när han blev ca. 40år gamal och under dem 40åren så levde han med sin stam och dem älskade honom för att han var en ren människa som inte ljög eller fuskade eller var dålig mot någon på nått sätt. MEN så fort han blev profet och gud sa till honom, gå och lär folket "la illaha il allah" dvs Ingen har rätt att till dyrkas förutom Allah DÅ gick hela hans stam emot honom och inte bara hans egen stam och familj utan hela världen, varför? för att det är så sanningen har alltid behandlats på den här jorden. Det är en kamp mellan gott och ont, och det gäller att välja rätt sida.

Kommentarer
Postat av: ??

asså vad har du gjort:S muslim blogg asså på gud skaffa liv så du får fitta

2010-06-18 @ 23:55:10
Postat av: Emir

Vem e du och varför vågar du inte skriva ditt namn?

2010-06-19 @ 22:54:00
Postat av: Karim

Han har gjort den för dig!

2010-06-19 @ 22:55:58
Postat av: Lawza

Vad bryr du dig för? Läs inte, ingen bad dig att kolla hans blogg.

2010-06-19 @ 22:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0