Varför är det bara muslimer som ler innan dem dör?

Hur kan man vinna över ett folk som älskar döden lika mycket som ni älskar livet?!

Hur kan man skrämma ett folk som skrattar åt döden?!
Vi muslimer kanske inte får njuta av livet som er, ni kan gå dricka, festa, ha sex och ha det kul men detta är bara en temporär njutning som senare går över. Vi muslimer bryr oss inte om det här livet, det här livet är bara ett test för människan.
koranen säger [23:30] I detta ligger helt visst budskap [till de klarsynta]; Vi sätter [ständigt människorna] på prov.

Ni sitter och driver med oss för att vi inte gör som er och att vi går miste om allt, som koranen säger [23:110] Men ni var så upptagna av att göra dem till ett åtlöje att det kom er att glömma Mig - ja, så roligt hade ni åt dem.
men vi bryr oss inte för att gud vet vad vi har gjort och vi (inshallah) kommer att vara bland vinnarna, som koranen säger [23:111] I dag har Jag gett dem belöningen för deras tålamod; det är de som har vunnit den stora segern!"
Vad spelar det för roll livet är kort, paradiset och helvetet är för evigt, som koranen säger [23:112] [Gud] skall fråga [förnekarna]: "Hur länge levde ni på jorden, räknat i år?"
[23:113] [Och] de skall svara: "Vi levde där en dag eller en del av en dag; men fråga dem som är kunniga i räkning."
[23:114] [Gud] skall säga: "Ni levde där bara en kort tid - om ni hade vetat [vad som stod på spel]!
Tro inte att ni är skapade utan anledning eller att ni finns utan anledning? Gud frågar er i koranen [23:115] Trodde ni att Vi skapade er för nöjes skull och att ni inte skulle föras tillbaka till Oss?"

Men det är inte försent för att be om förlåtelse för gud säg bara..
[23:118] Säg: "Herre! Förlåt mig och förbarma Dig över mig! Ingen förbarmar sig över [människorna] som Du!"

Jag avslutar med något som profeten Muhammad (Fred vare över honom) sa: ”Denna värld (dunya) är ett fängelse för den troende och ett Paradis för den icke-troende.” [Muslim 2956]Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0