USAMA BIN LADEN

Det här är något ni alla borde prova själva! gå in på FBIs hemsida och kolla "Most wanted terroist" och sen klicka på den välkände Usama bin laden.
Här ser vi lite information om hans utsende och andra grejjer.
Här kan man läsa vad man vill ha honom för under rubriken "caution".
Där står det att man vill ha honom för någon bomb attentat i kenya 1998. Men det står inte att han är misstänkt för hans mest kända attack mot world trade center, frågan är varför? Det är ju den han är mest känd för eller det är ju det enda han är känd för.
Jag har kollat upp lite varför dem inte har skrivit nått om 11 september och då hittade jag att dem har inga bevis på att det var Usama bin laden som utförde dem här attackerna förutom någon band inspelat samtal.
Detta stödjer bara konspirationsteorierna på att det var USAs regering som låg bakom allt för att få med folket på att gå ner till Afganistan och massakera afganer.
Den här taktiken är en riktig klassiker, Hitler använde samma taktik när han ville invadera Polen. Folket gick inte med på det eftersom Polen inte hade gjort nått mot tyskaland,  så Hitler klädde ut massa soldater som polacker och dödade massa tyskar för att sedan säga "kolla dem attackerade oss nu måste vi försvara oss själva innan det är försent". Då gick hela tyskland med på att attackera Polen.
Hursomhelst om ni har frågor kommentera.

RSS 2.0